Програмата за пролетния полусезон в Югоизточната трета лига е обявена, съобщи пресслужбата на ЗС на БФС - Пловдив. Тя е достъпна на системата на централата и до клубовете, които могат да научат мачовете си с точните дати и часове за втората част от сезона.

Срещите от 18-ия кръг ще се играят на 20-и февруари с основен час 14:00. На 21-ви (неделя) със същия начален час са мачовете Левски Карлово - Карнобат и Извор Горски извор - Загорец.

Програмата е в работен вариант и подлежи на промени във връзка с: епидемиологичната обстановка в страната, заповедите на министрите на здравеопазването и младежта и спорта, и насрочването от президента на изборите за обикновено народно събрание.

Новото в сравнение с есента е, че Родопа-Смолян ще играе домакинските си срещи в събота, а Извор Горски извор - в неделя. Има три кръга, насрочени през седмицата - на 7 април, сряда, на 29 април, четвъртък, и на 12 май, сряда.

Дати за изиграване на отложени срещи: 10, 17, 31 март, 14, 21, 28 април, 12, 19, 26 май.

Както е известно, Загорец Нова Загора, Марица Пловдив, Спартак Пловдив и Хасково са с по два двубоя по-малко. Димитровград, Гигант Съединение, Розова долина Казанлък, Левски Карлово, Атлетик Куклен, Родопа Смолян, Сокол Марково и Верея Стара Загора са с по един мач по-малко. Всички срещи бяха отложени заради заболели играчи в отборите от коронавирус.