Бившият нападател на Левски - Емил Ангелов - Бабангида, вече не е старши треньор на ФК Свиленград, обявиха от третодивизионния клуб.
 
Ангелов, който беше сред любимците на публиката на Левски в близкато минало, е подал оставката си след поражението от Атлетик Куклен с 1:2 на собствен терен в 8-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Ръководството на клуба е уважило решението на досегашния наставник и договорът между двете страни е прекратен. От осем мача отборът има едва две победи и шест загуби. 
 
"Благодарим на Емил Ангелов за свършената работа и му пожелаваме успех в треньорската кариера", се казва в съобщението на жълто-зелените от граничиния град.
 
ФК Свиленград се завърна през този сезон в Трета лига, а бюджетът на клуба е доста сериозен, тъй като бяха привлечени сериозни имена от професионалните дивизии като Крум Стоянов, Георги Ангелов, Мирослав Енчев, Христо Димитров, Ерик Почански. Амбициите бяха тимът да се движи в челото на класирането и при удобна възможност да атакува промоция във Втора лига.