Лудогорец III разби Спортист Генерал Тошево с 6:0 в мач от 25-ия кръг на Североизточната Трета лига. Срещата се игра на стадион "Гнездо на орли", а тимът, воден от Захари Сираков, пропусна да запише победа с двуцифрен резултат.
 
Наказателната акция започна в 18-ата минута с попадение на Денис Кехайов след асистенция на Тончо Георгиев. Последният уцели гредата в 33-ата минута. Петър Кирев удвои 120 секунди преди почивката и отново е едноличен лидер при голмайсторите в първенството. Той пропусна да вкара и в 54-ата минута, когато излезе сам срещу вратаря. 
    
Секунди по-късно капитана Димитър Иванов довкара избита топка от стража на гостите. 120 секунди след това Кехайов се разписа за втори път, подаде му Кирев. Последният се размина с гола в 70-ата минута. В 72-ата Димитър Иванов проведе самостоятелен пробив, излъга вратаря и покачи на 5:0. Влезлият като резерва Янислав Иванов стреля неспасяемо по диагонала от ляво – 6:0. Друг влязъл като резерва Емил Панов тресна страничната греда в 88-ата минута.
 
"През първото полувреме подходихме малко по-лежерно, може би имаше и известно подценяване на съперника. През второто вдигнахме оборотите, заиграхме по-бързо и резултатът не закъсня. Сигурно и умората от мача със Септември изигра своята роля, коментира старши треньорът Захари Сираков.