Ударна селекция правят в Локомотив  Мездра, научи Gong.bg. Дума на клуба е дал опитният нападател Петър Димитров, който игра за ЦСКА при успеха 1:0 над Ливърпул на "Анфийлд". Край река Искър идва и младият защитник Давид Стоянов, юноша на "червените" и първи капитан в историята на ЦСКА 1948. Тази вечер на преговори в Мездра трябва да пристигнат класни халф и голмайстор, които са и изключително опитни.
 
Общината в лицето на кмета Иван Аспарухов с помощ от местния бизнес е осигурил финансирането за новия сезон в Северозападна Трета лига. От Мездра обаче не се изхвърлят, като обявиха за цел място в тройката. 
 
„Важното е да налагаме млади, местни момчета. Ако осигурим още един силен спонсор, може да мислим и за атака на професионалния футбол и по-сериозно развитие на школата", сподели Андриан Димитров, спортен директор на Локо и член на УС.
 
Тази сутрин треньорът Николай Нинов изведе 16 футболисти. Повечето от тях са от досегашния състав: защитниците Владимир Стоянов, Мартин Михайлов и Михаил Михайлов, халфовете и нападателите Брайан Стоянов, Светослав Валериев, Боби Симеонов, Гроздан Илиев, Алекс Савчев и Матю Майкъл. С мъжкия тим тренират петима юноши на клуба: Любослав Валентинов, Никола Цолов, Паоло Петков, Преслав Петров и Теодор Вишински, както и юношеският национал (родени 2004 г.) Иван Аспарухов-младши, който през зимата премина от школата на Лудогорец в Славия.
 
На проби в отбора е 20-годишният ляв бек Мирослав Янчев, който е юноша на втородивизионния Монтана 1921. Непосредствено преди старта на новото първенство ще се завърнат голмайсторът на отбора през миналия сезон Валдемар Стоянов и вратарят Ивайло Сайков, които в момента са в чужбина.