Левски победи Славия с 2:0 в мач между дублиращите отбори на двата клуба. Срещата беше от 8-ия кръг на Югозападната Трета лига. За "сините" това беше четвърта поредна победа, която дойде след голове на Борислав Рупанов в 71-ата минута и Александър Божилов в 86-ата минута. 

За "белите" участие в срещата взеха Светослав Вуцов и Мартин Георгиев, които са част от първия състав на "белите", но трупат игрова практика в дубъла. Вратарят, който изведе отбора с капитанската лента, престоя на терена едва 14 минути, тъй като беше изгонен с директен червен картон. Вуцов препъна излезлия сам срещу него Калоян Петков и главният рефер Николай Ангелов го изгони. 

Лентата премина на ръката на Георгиев, но именно негова беше вината за първото попадение на "сините". В 71-ата минута защитникът сбърка в опита си да изчисти центриране на Дейвид Михалев отдясно. Топката стигна до Рупанов на далечната греда, а нападателят успя да я засече във вратата за 1:0. 

В 86-ата минута "сините" сложиха точка на спора. Отново Михалев проби отдясно и намери Божилов в наказателното поле. Капитанът на домакините с шут от около 13-14 метра не остави шансове на резервия вратар на гостите Илиян Илиев за крайното 2:0. 

С успеха дубълът на Левски събра 12 точки, докато Славия остава с 10 точки.