ФК "Черноломец 1919" - Попово е с нов управителен съвет. За негов председател е избран Данчо Николаев - ръководител "Звено за изпълнение на мероприятия по защита на населението от бедствия и аварии" при Община Попово и дългогодишен служител на ДА"Национална сигурност", съобщиха от клуба.

С избирането на Николаев на постта ръководството на клуба разчита да се подобри редът и устойчивостта в тренировъчния процес на детско-юношеската школа на "Черноломец 1919".

Като част от промените, въведени в клуба през настоящия сезон, е възстановяването след близо 10-годишна пауза на формацията за юноши-старша възраст и привличането на нови треньори, притежаващи необходимия лиценз за упражняване на треньорската професия в отборите от съответните възрастови групи. През новия сезон децата ще бъдат тренирани от Христо Енчев и Станислав Стефанов, съставът за юноши-младша възраст ще бъде ръководен от Георги Лазаров, а този за юноши-старша възраст - от Невен Венков. Мъжкият отбор на "Черноломец 1919" и този шампионат ще бъде воден от Илиян Станчев, с помощник-треньор Невен Венков.

Общо 60 деца и 25 мъже се състезават в съставите към различните формации и възрастови групи на клуба в своите първенства. Освен тях, още над 50 момчета тренират в подготвителните групи за деца, които са водени от Христо Енчев и Станислав Стефанов.

Финансирането на клуба е изцяло подсигурено от Община Попово. Ръководството му благодари на фирма "Вазаро Комерс" ООД и на местна фирма за съхранение и производство на зърнени култури, за закупените и предоставени спортни екипи за свободно време на децата от детско-юношеската школа на "Черноломец 1919".