Дублиращият тим на Черно море записа класическа победа с 3:0 срещу втория тим на Дунав в Русе с 3:0 в срещата е от 14-ия кръг на Североизточната Трета лига. С успеха „моряците дръпнаха на върха в подреждането, като след тази среща, възпитаниците на Иван Николов са с 29 точки. Със 7 от втория Фратрия, които обаче са с два мача по-малко.

Иначе двубоят поведе в резултата след попадение на Толга Мюрвет. Той се разписа след пас на Берк Бейхан. До почивката варненци вкараха втори гол. Той падна в последната минута на полувремето и бе дело на Кристо Яначков. Талантът на „моряците“ успя да се справи сам с половината отбор на домакините и вкара за 2:0.

Крайният резултат бе оформен в 70-ата минута, когато Берк Бейхан центрира в наказателното поле, вратарят на Дунав изби топката в краката на Яначков, който я насочи в мрежата за 3:0. Домакините пък се отчетоха с греда от фаул.

В следващия кръг Черно море приема тима на Светкавица Търговище. Мачът е на 18 ноември от 14 часа на стадион „Корабостроител“ под Аспаруховия мост.

Съставът на Черно море: Денислав Стойчев, Петър Маринов, Константин Грахльов, Берк Бейхан, Георги Венциславов, Борис Стойков, Пламен Аршев, Александър Киров, Николай Костадинов, Толга Мюрвет, Кристо Яначков (Георги Ненов, Димитър Ковачев, Денис Корсо, Кристиян Иванов, Дейвид Луканов, Радослав Петров, Мартин Банев, Димитър Павлу, Валентино Николов).