ЦСКА 1948 с нов Управителен съвет

ЦСКА 1948 източник: cska1948.com

ЦСКА 1948 източник: cska1948.com

Три нови имена влязоха в управата на Сдружение „ФК ЦСКА 1948“. Това се случи на Общото събрание на членовете на Сдружението, което се проведе в Централния военен клуб.

След гласуване бе решено УС да е съставен от петима души, като единствените, които запазиха мястото си там, са Никола Газдов и Явор Пангелов. Новите имена, влизащи в управата на клуба, са Стефан Сотиров, Добрин Гьонов и Мартин Митов.

Стефан Сотиров е на 27 години от София. Юрист по професия и трето поколение армеец. Мартин Митов е мениджър при един от спонсорите на клуба. Добрин Гьонов е познат сред феновете на клуба. От февруари насам 31-годишният софиянец заема поста на Оперативен директор. Гьонов бе избран и за председател на Управителния съвет.

За почетен председател на Сдружението бе избран легендарният футболист на ЦСКА Ангел Рангелов.

Освен избора на председател и УС, на събранието се коментира и бюджета за предстоящия сезон в Трета лига. Стана ясно, че повече от половината от парите са подсигурени, но ще се търсят и нови инвеститори.

Бяха приети и новите членове на Сдружение „ФК ЦСКА 1948“, като се отчете прираст с близо 50 процента от началото на тази година до момента.  

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
ЦСКА 1948

Трета лига