Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде кратко интервю относно изминалата година и бъдещите планове на клуба. Вчера от третодивизионния клуб официално се отказаха от участие в търга за базите на ЦСКА – стадион „Българска армия” и тренировъчния комплекс в Панчарево.

Гьонов разкри, че ръководството на „червените”  вече има набелязани места за изграждане на собствена база. В момента ЦСКА 1948 домакинства на стадион „ДИТ” в Драгалевци, където плаща наем.

„ЦСКА 1948 има подписан договор за ползване на стадиона в Драгалевци, който е отлично съоръжение. Вече имаме набелязани места да започнем да правим наша собствена база, която съм сигурен, че ще е най-модерната в България. Работи се по всякакви варианти”, коментира Гьонов.

Той допълни, че се надява голямата звезда на тима Емил Гъргоров да остане в редиците и през пролетния дял от шампионата, но призна, че при оферта от друг клуб той няма да бъде спиран.

"За Емил нашите врати са винаги широко отворени. Всички се надяваме да остане, но естествено, получи ли покана от чужбина, нямаме морално право да го задържаме”, каза още той.