Отборите на Пирин Разлог и Септември завършиха наравно 1:1 в среща от последния есенен кръг на Югозападната трета лига. От него по-доволни трябва да са домакините ,които изравниха в последната минута.

Гостите от Симитли имаха инициативата в дълги периоди от срещата. Пропуснаха и много положения. И накрая бяха наказани. Смаил Креболиев,Венцислав Стоянов и Андон Гущеров не успяха през първото полувреме, но след почивката с първата си атака стигнаха до гол. Креболиев засече с глава центриране от фаул на Анатоли Лулейски.

След час игра Венци Стоянов направи пропуска на мача ,като от границата на наказателното поле не успя да улучи опразнената от вратаря Палаханов врата. Малко по-късно и влезлия като резерва Ибрахим Алим не успя да реализира отблизо.

Така след центриране от фаул в последната минута отблизо неостаряващия голмайстор Борис Кондев вкара отблизо и донесе важна точка за отбора си.

Главният съдия Станимир Тренчев изгони от скамейката резервния вратар на домакините Тома Добрев,вдигна и доста картони. Като цяло и двата отбора може да имат претенции към съдийството му.