Общо пет тренировки е планирал треньорът на Беласица Петрич - Саша Симонович, за мача от 14-и кръг за първенството на Югозападната Трета лига срещу Велбъжд Кюстендил.

Всички занимания ще бъдат едноразови. В момента с тима не тренират заради контузия централният защитник Крум Николов и поради заболяване Здравко Корчев.

Заради натрупана умора не се готвят и привлечените от ДЮШ на клуба Николай Тупаров и Любчо Димитров. На пълни обороти вече тренират защитникът Атанас Димитров и халфът Димитър Стоев.

„Надявам се Крум Николов да се появи на последните занимания с колегите си и ако се почувства добре, ще го включа в групата за съботния мач. Ако не – ще го замести футболист от наличните”, сподели Саша Симонович.

„Жалко, че е предвижда мачът да се играе без публика, но това е факт и трябва да се съобразим с него. Имаме два отложени двубоя - срещу Вихрен Сандански в Петрич и срещу Надежда в Доброславци. Засега няма яснота кога ще бъдат изиграни. Очакваме отговор от ръководството на ЗС на БФС София”, допълни той. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.