Ямбол 1915 стартира подготовката си за пролетния полусезон на първенството в югоизточната Трета аматьорска футболна група. Тренировките започват под ръководството на Ангел Червенков.

Червенков заяви, че ще направи всичко необходимо нещата в ямболския футбол да изглеждат по-добре и отборът да зарадва с по-добри игри привържениците на футболната игра в Ямбол и региона. Подготовката се предвижда да се води при домашни условия, като са договорени и четири контроли. Относно селекцията тепърва ще има яснота.

Преди първата за годината тренировка водосвет отслужиха архимандрит Димитрий и отец Стоян. На кратката церемония за началото на подготовката присъства и кметът на Ямбол Валентин Ревански. Той посочи, че спортът е един от приоритетите на Община Ямбол.

"Надявам се ,че успехите няма да закъснеят с такъв треньор, такова ръководство и такива млади и талантливи момчета като вас. През последните няколко години клубното ръководство доказа, че е от най-добрите за последните десетилетия", каза кметът на Ямбол.