Отборите на Черно море и Етър Велико Търново се изправят един срещу друг на стадион „Тича“ във Варна в двубой от третия кръг на efbet Лига. Срещата е първи в съботната програма, като началният час на мача е 18,45. Може да гледате срещата на живо по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

„Моряците“ са на седмото небе след мечтания старт на сезона. Варненци събраха максимален актив от 6 точки след победите с по 3:1 срещу Локомотив Пловдив и ЦСКА.

В техния състав за домакинството на „болярите“ ще отсъства Виктор Попов, който получи червен картон при победата на “Българска армия“. Младият Лъчезар Йорданов, от своя страна, се подгортвя самостоятелно и също ще е извън сметките на Илиян Илиев за двубоя.

В Етър настроението също е много добро. Треньорът Росен Кирилов дебютира с два мача без поражение срещу гигантите на българския футбол Левски и ЦСКА, записавайки две равенства. Въпреки успешния старт Кирилов ще търси първа победа начело на „болярите“ в този мая.

Бившият треньор на Витоша Бистрица отново няма да може да разчита на Милчо Ангелов, Иван Петков и Христофор Хубчев, които все още лекуват контузии.