Нападателят на Бирмингам Сити Никола Жигич заяви, че България има много качествен отбор, но той и неговите съотборници са спечелили заслужено контролата в София.

Таранът, който вкара единственото попадение за гостите в 80-та минута, заяви: "България има много добър отбор. Те имаха няколко много добри положения, но нашата защита се справи на ниво. Това е един много качествен отбор, но вие видяхте, че ние бяха по-добри днес и заслужено победихме".

Жигич каза още: "Играхме добре през цялата среща, но най-важното нещо е, че спечелихме. Видяхте, че нашия треньор искаше да изпробва някои нови играчи. Мисля, че те се представиха много добре. Получих добра топка при гола, но най-важното е, че победихме. Да, вървеше ми днес, възползвах се от шанса, който се откри пред мен и успях да вкарам". Голмайсторът допълни, че днешния успех е от голямото значение за "плавите". Той каза още: "Тази победа означава много за нас, защото знаете, че има пауза от три месеца. Най-важното е, че победихме и си върнахме самочувствието"