Юношеският национален отбор по футбол до 19 години допусна втора загуба по време на подготвителния си лагер в Германия преди Европейското първенство в Чехия. Момчетата на Михаил Мадански отстъпиха на втория тим на Волфсбург с минималното 0:1 в третата си контрола.

През първото полувреме двата отбора не успяха да си отбележат гол, като единственото попадение падна в 60-та минута.

Въпреки това повечето от юношите показаха хъс и желание за победа, но така или иначе не успяха да реализират положенията си пред вратата на немския отбор.

Нашите се прибират утре в София, а в неделя предстои нов лагер в Севлиево, който ще бъде до заминаването за Прага.

Състав на България: Иван Караджов, Цветомир Панов, Милчо Макенджиев, Кристиян Узунов, Александър Киров, Стефан Велев, Даниел Димов, Костадин Гаджалов, Тодор Колев, Момчил Цветанов, Атанас Зехиров (Петър Денчев, Исмаил Иса, Бранимир Костадинов, Иван Цачев, Даниел Златков, Радослав Василев, Михаил Александров).

Това бе и последната контрола на националния ни тим в Германия, като преди това юношеската формация на България записа едно поражение с 0:3 от Падерборн и победа с 3:1 срещу сборен тим на областта Люнебург.

Шампионата на Стария континент в Чехия ще се проведе от 14 до 26 юли, като момчетата на Михаил Мадански се паднаха в една група с тимовете на Испания, Германия и Унгария.