Националният селекционер на България Лотар Матеус, явно бързо е забравил за развода си с хубавата украинка Лиляна. Световният шампион от 1990 г. е бил забелязан от бдителни фоторепортери на летище „Орли” в Париж с новата си изгора Ариадне.

Преди три дни Матеус и Лиляна официално прекратиха брака си, който бе четвърти за Лотар. Решението бе взето от съда в Залцбург, където е официалният адрес на националния ни селекционер. Матеус и Лилияна се ожениха през януари 2009 година в Лас Вегас.

Кипърската студентка Ариадне завъртя главата на Матеус малко преди нова година, а ден след развода си плейбоят купонясваше с нея в мюнхенска дискотека. Тя също е на 23 години, на колкото беше и вече бившата му съпруга Лиляна.

Националният селекционер явно е решил да разпусне преди „тежката” работа, която му предстои с А отбора ни.

Легендата на немския футбол бързо организирал екскурзия за своята нова възлюбена във френската столица. Тя обаче ще бъде доста кратка, тъй като в понеделник Матеус трябва да бъде в турския курорт Анталия, където на 9 февруари националният ни тим ще изиграе първия си мач за 2011 година – контролата с Естония.