Противно на очакванията - че съпругата Николета ще предпочете да запази фамилията си и да добави тази на съпруга си Валери с тиренце към своята, т.е. да стане Лозанова – Божинова, тя прие напълно фамилията на любимия си Валери Божинов.

Макар църковната венчавка да не бе в храм, атмосферата беше доста автентична, защото церемонията беше озвучена от цял хор, а както повелява традицията, бащата на Николета лично я предаде на силно развълнувания младоженец, информира „Блясък“.

По време на тържеството Божинов не спираше да обгрижва вече законната си съпруга. Поради напредващата й бременност двамата не бяха особено активни в хората, но не пропускаха нито един любовен блус. Първият им брачен танц беше на баладата на Richard Marx - Right Here Waiting, с която разчувстваха всички гости.

Валери Божинов е по-влюбен в Николета Лозанова, отколкото тя в него, показа сватбена игра, в която двамата даваха отговори на едни и същи въпроси.

Сватбената церемония на най-скандалната двойка премина като по вода, а един от най-емоционалните моменти беше именно играта. Според регламента младоженците трябваше да седнат с гръб един към друг и да държат две обувки - една на булката, една на жениха. Така при задаването на въпроса, всеки от двамата вдигаше съответната обувка, в зависимост от това дали смята, че отговорът на въпроса е Николета или Валери.

Така се оказа, че според младоженеца моделката е по-известната от двамата. Влюбените бяха на едно мнение, че Ники ще сменя памперсите на бебето и ще се задържа най-дълго време в кухнята, както и за това, че тя е по-ненаситната в леглото.

СНИМКИ: Николета прие фамилията на Валери

източник: снимки: Sanoma Bliasak