Тази сутрин футболните ни национали бяха изпратени по вода, типично според традицията са успешен път. С тях в чартъра пък се качи и старозагорският митрополит Галактион, така че предпоставките за добро представяне на Уембли срещу Англия са на лице. „Бог пред нас и ний след него” за играчите както се казва.



Две водоноски и две служителки на съответната фирма измиха основно пространството пред летище София, където пристигнаха футболистите на България. Колите с вода напомниха за времената преди 1989 година, а същите помисли породи и начинът на освежаване.

Докато миеха сектора за заминаващи на аерогарата, служителите на столичната чистота не пропуснаха и буса на Българския футболен съюз. Разтоварено от багажа на националите, возилото бе старателно подмито с вода.



Така на блесналия още неизсъхнал асфалт слязоха от автобуса си играчите на Станимир Стоилов, които после пък получиха и по едно шалче на България.

Въпросът е дали Кралицата ще пожелае късмет на англичаните и българската или противниковата вяра ще бъде по-успешна на Уембли.