След като на 27 май националният ни вратар Николай Михайлво и Алисия обявиха чрез отворено писмо, че се разделят, този следобед фолк-певицата пусна най-новата си песен. Баладата на 99% е отново посветена на стража ни и носи заглавието „Познавам ли я”.

Във фолк-средите се очакваше първо да излезе „Официално чужда”, но Алисия заложи сега да пусна „Познавам ли я”, като оправда размяната чрез страницата си във фейсбук с думите: "Скъпи приятели, имам изненада за вас - клипът, който предстои да пусна, не е на "Официална чужда", а на песен в друг стил, за която много от вас ме молиха да направя в писмата си във Фейсбук. И двете песни имат видеореализация. Първо едната и малко след това...

"Официално чужда". Преди раздялата на няколко пъти Алисия правеше песни посветени именно на мъжете до себе си Ники Михайлов („Близо до мен" и „Мистър грешен") и Валери Божинов („Карамел”). И двамата имаха и участия в нейни видеоклипове. Сега пък в най-новото си парче-балада, певицата пита: „..трябва да знам, защо беше там...Ти пак мълчиш, аз питам пак, а да чуя ме е страх...Веднъж ли се случи, как приключи.. Звъниш ли и още, тайно нощем ?!...Познавам ли я, не отричай сега ..Любов замълчи си, и върви си...Всичко красиво между нас, сякаш се срина в този час..”