Вратарят на националния отбор Ники Михайлов е един от най-активните български футболист в социалните мрежи и обръща специално внимание на феновете си. В последния месец той им „хвърли ръкавицата” да изпращат видеопослания. Авторът на най-хубавото сред тях спечели възможността да прекара един ден със стража. Щастливецът се казва Радослав Михайлов и, освен че носи фамилията на своя идол, също като него е вратар (на Лудогорец) и играе с номер 13.

Повече от ясно е, че уреченият ден (14 ноември) премина в занимания, свързани с футбола. Ники осигури на младия си колега билети, за да гледа на живо приятелския мач между България и Украйна. А на вечеря след това Ради имаше възможността да пита всичко, което му е любопитно и го вълнува.

Ники беше изключително откровен и му разказа неща, които никога не е споделял публично, като това, че баща му не гледа неговите изяви на терена. „Стои с изключен телевизор и телефон, гледа си часовника и чака да свърши срещата, за да ми звънне”, призна вратарят на националния ни отбор и на холандския Твенте. Той сподели още на 17-годишния Радослав, че като малък е бързал много, но после е осъзнал, че всичко се случва с времето си и му даде няколко полезни съвета, които тинейджърът със сигурност няма да забрави, както и целия толкова вълнуващ за него ден.

Накрая Ники Михайлов обеща на новия си приятел, че това няма да е последната им среща, а следващата ще бъде в Холандия.