Мис "Национален отбор по футбол" Радостина Тодорова ще представи България на престижния конкурс Мис "Вселена" през януари 2016.

Само носителки на титлите "Мис Национален отбор" получават привилегията да защитават красотата на българската жена на конкурса "Мис Вселена".

От тази година лиценза за участие на най-престижния конкурс за красота в света - Мис "Вселена" е поверен на рекламна и модна агенция РАРА АВИС, която е продуцент на конкурса "Мис Национален отбор".

За представителка на България лицензодържателя избра Мис "Национален отбор по футбол" Радостина Тодорова, която пребори с малка преднина зеленооката Мис Национален отбор по баскетбол Симона Димитрова и червенокосата Ваня Запрянова - Мис Национален отбор по волейбол.

Звездата на Радостина изгря след спечелването на привилегията да бъде официален талисман на Националния ни отбор по футбол за 2014 и 2015г. 

След короноването й за Мис "Национален отбор по футбол" Радостина получи за награда да гледа финалния мач от Световното първенство по футбол в Бразилия, който се проведе в Рио де Жанейро. 

След завръщането си в България Радост се превърна в желано и разпознаваемо рекламно лице като само част от участията й са за Nestle, Loreal Bulgaria, IVON Bulgaria, сп. Мода, сп. Хелло,  сп. Via Magazine, италианската марка за кафе "Pera". 

Участвала е също в "Златна игла" 2015 и други ревюта организирани от Професор Любомир Стойков.