Селекционерът на българския национален отбор по футбол Лотар Матеус не изхвърли възможността да има още деца. В момента той има трима наследници и още четири брака зад гърба си. Последната дама, завладяла сърцето на немския специалист е полският супермодел Йоана Тучинска. Пред сутрешното неделно предаване по bTV Лотар Матеус сподели още, че много обича българската кухня и залага предимно на нея, когато идва у нас.

„Не мога да гледам в бъдещето, но съм много щастлив с моите сладки деца. Какво ще се случи в бъдеше не знам, трябва да видим. Когато си влюбен в някоя жена, се грижиш за нея. Обичам да идвам в България. Когато съм тук не искам да ходя в италиански ресторант, а да ходя на български ресторант и да ям българска храна”, сподели Лотар Матеус.

Колкото до слуховете по негов адрес, както и инцидента в Ибиса, селекционерът каза: „Журналистите обичат да пишат, трябва да пишат нещо и това не винаги е истина, защото не всички ме познават. Истината никога не е такава, каквато е написана в пресата. Отидохме в Ибиса, за да празнува рождения ден на бившата приятелка на Оливер Кан, тя празнуваше своята 30 годишнина. Аз бях с моята половинка, а тя излезе и някой открадна чантата й. Това не е бил първият обир в този ден. Внимавайте, когато ходите на този остров.”