Фолк-дивата Лияна, за която през последната година се говори най-вече във връзка с национала Благой Георгиев, направи равносметка на отминаващата година, която за нея е била доста трудна в личен план. Певицата сподели в предаването "На кафе" по Нова телевизия, че е загубила близки хора и е имала доста драматични моменти.

Лияна е решила да се завърне при бащата на детето си Махмуд Йозджан.

По повод връзката си с Благо Георгиев, Лияна не скри, че в първия момент е мислила, че е любов. "Мисля, че цял живот аз трябва да нося чуждия кръст. В един момент си мислех, че заслужавам малко щастие..." - каза тя.

Певицата отговори и на въпрос за това какво мисли за връзката на друга много обсъждана двойка - Николета Лозанова и Валери Божинов.

"Валери постъпи мъжки и защити любовта си. Тук не става въпрос за мимолетна връзка или изневяра. Нещата са били предизвестени по някакъв начин. След всичко, което се изля за мен, след цялата тази помия, аз не вярвам на това, което се пише за тях. Николета е толкова мила, но тя ще си носи кръста на красивата жена. Единствено любовта ги кара да бъдат заедно. Била съм между Николета и Валери и знам за каква любов става дума" - каза Лияна.