Националът Ивелин Попов и красивата му половинка Елена чакат щастливо събитие в началото на 2016 година. За това призна футболистът пред Гонг: „Живот и здраве, чакаме момиченце. В края на февруари – началото на март. Дано всичко да е наред и фамилията Попови да се увеличи още с един член!”

Полузащитникът на Спартак Москва се върна четири години назад във времето, когато на бял свят се появи първата им рожба – Ивелин:

„Пожелавам на всеки това щастие да се сбъдне минимум веднъж. Аз все още си спомням преди четири години, когато се роди Ивелин. Тогава докторката ми се обади и каза: „Честито тате. Здраво и право момченце". Наистина беше нещо невероятно. Този спомен винаги ще остане в главата ми.”

Семейство Попови ще посрещнат Новата година в България: „Повечето почивки прекарвам в България – сред приятели и със семейството. Аз не обичам много да пътувам. С клубните отбори ми се събират по 4-5 полета месечно, а когато имам повиквателна за националния тим стават още повече.”

Юношата на Левски разкри и защо вече четвърта поредна година е един от най-големите дарители в благотворителният търг на Дарик радио и Gong.bg: „Повече от 10 години нашето семейство се занимава с благотворителност, но никога не го афишираме. В благотворителния търг на Дарик участвам четвърта поредна година. За мен това е начин да изразиш съпричастността си към тези хора, които имат нужда от това. Не го правя само по празниците, а постоянно. Който дойде при нас, винаги сме му помагали. Когато направиш добро, то винаги ще ти се върне!”

Очаквайте още от изказването на Ивелин Попов в сайта Gong.bg и в Спортно шоу Гонг по Дарик радио от 14 до 18 часа.