Българската победителка от Евровизия Елица Тодорова ще изпее заедно с 50 деца песен в подкрепа на Стилиян Петров по време на мероприятието за капитан на България, което ще бъде на 19 април, от 19:19 часа на трибуните на Националния стадион „Васил Левски” в София .

„Ще изпълня една песен с 50 деца, които също подкрепят идеята“, каза Елица Тодорова пред Гонг и изрази надежда, да се намери фирма или организация, която да помогне с намирането на озвучителна техника за събитието, което е по идея се прави за оказване морална подкрепа на Стилиян, който в момента се бори с левкемията.

„Всичко се прави за каузата и за идеята, и няма спонсори. Стадионът е осигурен благотворително от Община София, осветлението ще бъде пуснато в пиковия момент, единственото което е нужно за каузата за момента е озвучаване на събитието.“, обясни изпълнителката на песента „Вода“.

Всички, който има възможност да помогне за осигуряването на звука на проявата, могат да се свържат с Елица Тодорова и екипа й тук!

50-те деца са от 101-во училище в София и ще бъдат с народни носии, като те са част от 50-хилядното българско хоро, с което България ще намери място в Рекордите на Гинес през лятото.

Елица Тодорова и 50 деца пеят в подкрепа на Стенли, търсят помощ за озвучаването