Голямата въпросителна пред националния селекционер Любослав Пенев е кой да стартира на вратата на България в световната квалификация срещу Армения. Решителният мач е тази вечер от 18 часа на стадион «Республиканский» в Ереван.

Досегашният твърд титуляр Николай Михайлов и стражът на Лудогорец Владислав Стоянов са с равни шансове да застанат до капитана Ивелин Попов в началото на мача когато се изпълняват националните химни.

Очаква се и лека рокада в защитата на «трикольорите» - Петър Занев да стартира като ляв бранител, а досегшният титуляр в тази зона – Веселин Минев да мине отдясно. Ел Голеадор предприема този ход заради добрата форма на Занев с екипа на руския Амкар и дългото отсъствие от терените заради контузия на Йордан Минев, който до този момент бе титулярният ни десен бек. В центъра на отбраната изненади няма да има – двойката отново ще бъде Иван Иванов и Николай Бодуров.

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков ще заеме мястото си пред защитната четворка, а пред него ще действат Станислав Манолев, Георги Миланов, Владимир Гаджев и капитана Ивелин Попов. Атаката на България се очаква да бъде водена от Емил Гъргоров.