Новият старши треньор на Левски Велислав Вуцов заяви на първата си пресконференция начело на „сините”, че е сбъднал детската си мечта като е заел поста.

„Притеснен съм разбира се. На 40 години съм, роден съм на 100 метра от „Герена”, цял живот съм си мечтал да бъда част от отбора на Левски, като играч или част от ръководството. Първото не успях да го постигна като цяло. Но сега съм доволен, че мога да съм на другия пост. Сбъднах си една детска мечта”, каза Вуцов.

„Всичко дойде много неочаквано, обади ми се президентът, предложи ми да поема тима, обясни ми ситуацията. Левски трябва да има треньор, дали съм аз или някой друг, все някой ще поеме тима. Трябва да съм луд, за да не се съглася и да откажа това предложение”, коментира още той.

„На този етап единственото, което се знае е, че аз ще бъда треньор, кой ще бъде в щаба ми, кои ще бъдат над мен и ще ми бъдат началници, ще се решава тепърва.”

„Трябва да победим ЦСКА, живеем за това. След това ще положим всички усилия да вземе трите точки и от мача със Славия.”

„Ще подпиша договора без да го гледам. Засега става дума за две години плюс възможност за продължение”, каза още Вуцов.

„Изненадам съм и не съм изненадан от реакцията на феновете. Очаквах да ме приемат по-добре, тъй като цял живот съм левскар. Като ме псуват на „Армията”, това е нормално.” 

„Ако не си готов за мача с ЦСКА, за кой да си готов, за дербито с Беласица ли? Имах разговори с повечето играчи, ще се опитам да проведа такива с всичките до края на деня. Ще направя всичко възможно да разбера, кой в какво най-вече психологическо състояние се намира преди дербито”, добави Вили Вуцов.