Бившият национален треньор Иван Вуцов продължи с коментарите по адрес на настоящия селекционер Станимир Стоилов. След като го нападна открито вчера преди повторния дебют на Мъри начело на „трикольорите”, Вуцов продължи темата и днес.

„Аз мисля, че програмата е създадена добре, нека следващата програма я направят други хора,” отсече малко сърдито легендарната фигура и направи странна аналогия с тв-играта „Това го знае всяко хлапе”.

„Трудно ще ми бъде да изредя всичко, с което Красимир Балъков е по-добър от Стоилов. Неговият мироглед е по-голям, аз не крия, че поддържам с него добри взаимоотношения, той е и един перфектен организатор,” продължи Вуцов, но веднага след това добави: „Аз не искам да противопоставяме единия с другия. Не искам да звуча така, все едно имам негативно отношение към Станимир Стоилов.”

„Убеден съм, най-вече заради Наско Сираков, който е човек с възможности да подобри климата, че ще се изгради нещо, което ще завърши с успех. Нашият отбор седеше добре на терена, с добри взаимодействия, и има коренна промяна от това, което беше през декември в Белград,” сподели Иван Вуцов мнението си за снощното равенство 1:1 срещу Швейцария.

„Където съм бил питан, съм казвал своето мнение. Дълго време преди да се вземе решението, се говореше, че има двама души, които могат да станат треньори. В никакъв случай не съм искал да повлияя снощи,” завърши Вуцов с обяснение за думите си пред Ринг ТВ преди мача с Швейцария, запитан дали има причина за времето на изказването му.