Проблеми посрещнаха младежкия ни национален отбор при пристигането му на летище „Хийтроу”. Селекционерът Александър Станков не успя да мине през паспортния контрол и се наложи отборът да го изчака двайсетина минути.

В крайна сметка конфузната ситуация беше разрешена. „Това е дребен проблем, който не може да ме разконцентрира, напротив може да ме амбицира още повече”, заяви за Гонг специалистът.

Пътуването на младежката формация от София през Прага за Лондон мина без проблеми.

В чешката столица нашите бяха посрещнати от мъгла и обилен снеговалеж. В Лондон футболистите на Александър Станков завариха облачно и мрачно време, но без валежи.

Отборът ще бъде настанен в тризвезден хотел „Рамад” в Милтън Кейнс. Тази вечер българите ще тренират от 21 часа на стадиона на Нюпорт Таун.

След пристигането на отбора в Англия Сашо Станков заяви още, че концентрацията в тима е добра: „Най-важното е да играем добър футбол, но мисля, че ще се представим добре. Мисля, че момчетата няма да имат нужда от допълнително надъхване. Англичаните имат малко повече самочувствие и играят редовно в качествени отбори.”

 

„Нямам проблеми със състава. Единствена въпросителна към момента е Фиданин, но мисля, че той ще се оправи до мача. Заместникът на Ивелин Попов за мача с Англия, ще обявя утре”, завърши Станков.