Защитникът на Литекс и националния отбор Николай Бодуров заяви, че все още не знае къде ще продължи кариерата си, но се надява през новия сезон да играе в чужбина. Бранителят говори тази сутрин преди заминаването на националите ни за Амстердам, където утре ще играят контрола срещу тима на Холандия.

„Нямам никаква яснота за бъдещето си. И аз знам колкото вас. В близките дни трябва или месец се надявам да разбера. Вчера по новините ме спрягаха и за Левски, но аз нищо не знам. Предпочитам да не съм в България, ако е възможно. Вече видях какво е тук, искам да поиграя в чужбина“, коментира Бодуров, който е спряган за сигурно попълнение на ЦСКА. Изненадан съм от това, което се случва в Литекс. След последния мач ни съобщиха, че шефът се оттегля. Изненадан съм, но това е преценка на ръководството“, каза още той по повод събитията в Литекс от последните няколко дни.

„Надявам се да победим и да покажем това израстване, което го има в последно време. Все пак знаете срещу какъв отбор се изправяме и как играят те“, сподели Бодуров за проверката с „лалетата“.