Селекционерът на младежкия национален тим Михаил Мадански заяви, че не е доволен от показаното на терена от неговите футболисти по време на контролата срещу Румъния. Двата тима не успяха да се победят, завършвайки 1:1 в Ловеч.

"Доволен съм от проверката, но не съм доволен от показаното на терена. Отборът има два основни проблема – единият е, че част от футболистите имат натрупани много мачове досега, а другите въобще не са играли. Това е основното. Доволен съм от доста от момчетата, а някои от тях въобще не оправдаха доверието и сигурно няма да бъдат повикани за мача с Холандия на 1 септември”, коментира след равенството с Румъния националният селекционер Михаил Мадански.

„Общо взето това е отборът, с който ще започнем кампанията за европейските квалификации през 2013 година. Към днешния отбор трябва да добавим двамата вратари - Стефано Кунчев от Славия и Пламен Илиев от Левски, а също така дясното крило Радослав Кирилов от Киево /Верона/ и Пламен Димов, който напусна Поморие и още си търси отбор. Чакат ни тежки квалификации в много трудна група и мога да ви кажа, че първите два мача срещу Холандия и Шотландия могат да се окажат определящи за цялата квалификация. Има естествено три варианта, но трябва да знаете, че холандците са на второ място в ранглистата на УЕФА за младежи, а ние сме 42-ри от 53 държави. Ще бъде интересно дерби - 42-рият срещу втория".