Небивал оптимизъм цари в черногорските фенове преди решителната евроквалификация с България, провери анкета на Гонг. Мачът е в събота от 21.30 часа на стадион „Градски” в Подгорица.

Десетина души присъстваха на една от тренировките на воденият от Лотар Матеус тим и почти всички от тях посочиха твърда победа за селекцията на Златко Кранчар. Нещо повече, почти всички бяха убедени, че младата звезда на техния тим Стеван Йоветич ще се разпише.

„Ще победим с 1:0, а гола ще вкара Йоветич. Твърдо съм убеден в това. От Вашите познавам Мартин и Стилиян Петрови. Къде обаче са Бербатов и Божинов?”, попита фен на средна възраст, който се забавляваше край тренировъчния терен докато ловеше малки гущерчета.

„Бием Ви с 3:1”, категоричен пък бе невръстен привърженик на Черна гора. „Един или два гола ще вкара Стеван Йоветич”, добави момчето докато наблюдаваше свои връстници да тренират на съседен, на българите терен.

Още един от феновете на домакините предвиди победа с 1:0 за своя тим. „Сега сме по-силни, а гола ще вкара Йоветич. Бербатов ще идва ли? Защо го няма в състава?”, недоумяваше навиячът.