“Знаехме, че равният мач вади и двата отбора от борбата за Евро 2012. Трябваше да победим. Заслужавахме да победим. Нямаме голям брой играчи от висока класа. Не разполагаме с много такива футболисти”, коментира президентът на БФС Борислав Михайлов след равенството 0:0 на България с Швейцария.

“Мачът бе двуостър и хареса на публиката. Новите играчи се включиха добре. Момчетата със сигурност съжаляват. На този ден трябваше да се поздравим с победата. Не може да им се сърдим, защото играха със сърце”, добави босът на БФС.

‘Условията в националния отбор са перфектни, каквито има във всеки отбор. Шансовете ни многократно намаляха и ще трябва да се подготвяме за по-напред във времето и да гледаме в по-далечна перспектива’, допълни Михайлов.

“Аз съм доволен от мотивацията. Нямаме чак толкова голям брой играчи, първенството ни е на средно ниво, а и талантите, които имаме не им се дава шанс да играят”, сподели президентът на БФС.

“Матеус има договор и е нормално да излизат такива информации. Той има договор за една плюс две години. Мачът бе добър, а повечто играчи са млади. Трябва да работим в завършващата фаза”, каза още Борислав Михайлов.