Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов говори при заминаването на националния отбор за Чехия, където „лъвовете“ ще изиграят поредната си квалификационна среща за Мондиал 2014. Легендарният вратар сподели, че в исторически план чехите има повече успехи, но добави, че се надява утре това да бъде променено.

„Надявам се както аз, така и всички българи, да продължим да играем по този начин и да постигаме добри резултати, и да не губим мачове“, бяха първите думи на Михайлов.

„Наистина Чехия е един от най-неприятните съперници за нас. Дано утре да променим статистиката“, продължи ръководителят.

„Равен ще бъде успех, те знаят, че ако не ни бият, ще имат проблеми“, обясни Михайлов.

„Не мога да кажа, че съдийството на мача с Дания е тенденциозно, ние сме подали жалба в УЕФА. Все пак в такъв мач не може да оставиш единия отбор в 30-ата минута с човек по-малко за такова посягане като на Бандаловски“, разясни президентът на БФС.

„Хубаво е, че чехите ни подценяват, в исторически план те имат повече победи над нас, но се надявам утре да променим това нещо“, завърши Михайлов.