Един от основните фаворити за поста национален селекционер на България Тери Венабълс заяви днес пред английските медии, че има интерес към него от страна на няколко национални федерации, но специалиста не бърза да застава начело на национален отбор.

Той говори по въпроса за националния селекционер на Англия, но не пропусна да спомене и за бъдещите си планове. Венабълс заяви пред Радио 5 на "ББС": "Не планирам нищо конкретно! Има известен интерес към мен, което е прекрасно, но аз не бързам за никъде, така че ще изчакам и ще видим какво ще се случи. Ако има нещо, ще бъде добре. Ако няма нищо, пак добре".

Специалистът заяви, че Футболната Асоциация на Англия е трябвало да назначи англичанин на поста национален селекционер на Англия. Той заяви: "Аз мисля, че трябваше да назначат английски треньор. Ако зависеше от мен, щях да назнача англичанин. Сегашният наставник е добър треньор, добро име в световния футбол и има доста успехи. Както се казва, има добро CV. Сега зависи само от него, дали ще се справи добре".