Сръбският вестник „Ало!” тиражира в днешния си брой информация, според която селекционерът на българския национален отбор по футбол Пламен Марков ще бъде заменен от Драголюб Беквалац. Изданието твърди, че след загубата, която претърпяха родните национали от Сърбия с 1:6, БФС вече се оглежда за нов треньор.

Медиите в западната ни съседка превеждат материалите от спортната ни преса, която в деня след мача излезе с искане за оставка на Борислав Михайлов и Пламен Марков. Изданието припомня и за последните два резултата на България в световните квалификации – две равенства.

„След всичко случило се, селекционерът Пламен Марков започна да си стяга куфарите,” пише „Ало!” „Освен това, Драголюб Беквалац наскоро остана без работа, защото си подаде оставката като шеф на Войводина. Той е бивш треньор на Сутюеске, ОФК Белград, Хайдук, Обилич и Бежание. Беквалац е познат в България, където е водил успешно Литекс и Берое.”

Вестник „Ало!” съобщава още, че Димитър Бербатов е напуснал националния тим на България именно след мача в Белград. Тази новина обаче не бе потвърдена.