Доц. Христо Тодоров, президент на фирма „Онратио”, която поддържа терена на Националния стадион „Васил Левски”,  заяви, че след редица интервенции и грижи, които са били положени за тревата, все пак настилката ще бъде подходяща за провеждането на срещата България – Черна гора.

„Мога да кажа, на фона на това, което беше разрушено тотално тревното покритие от концерта на Мадона, че ние направихме малко чудо. Тревата започна да никне, благодарение на химията, която внесохме и третираме терена. Третираме увредените участъци, които бяха унищожени от парников ефект, тревата започна да зеленее, за мача ще бъде зелено”, сподели шефът на фирмата, поддържаща терена.

„Поливахме терена няколко пъти, третирахме го с химикали, там където беше нагънат и деформиран, вече не е така и правим всичко възможно българските фенове да се зарадват на добър резултат в събота”, каза още Христо Тодоров.

„Искаме да допринесем с нашите знания и това да бъде добре за българския фен. Ако вали дъжд може всичко да стане на кал, ако не вали пораженията може да са по-малки. Възбудили сме, нахранили сме корена, за да се изгради самото стъбло. За 4 дена тревата започна да никне навсякъде. Теренът е подравнен и окосен. Ние ще поднесем един терен, който отговаря на всички изисквания за провеждането на мача между България и Черна гора”, завърши Христо Тодоров пред Гонг.