„Надявам се, че ще опазим Роби Кийн. А и той не е толкова страшен” , заяви националният защитник Елин Топузаков след днешната тренировка на „А” отбора ни. Нашите приемат Ейре в решителна световна квалификация в събота от 20.30 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

“Както аз така и всички в отбора, както и феновете очакваме победа в събота. Може да звучи клиширано, но сме готови да дадем всичко от себе си, за да вземем победата. Само тя би съхранила шансовете ни за световното първенство”, каза още играчът на Апоел Тел Авив.

„Не знам, какво е състоянието на Станислав Ангелов и все пак Станимир Стоилов е човекът, който преценява, кой да започне като титуляр. Той е човекът, който подбира конкретните футболисти за даден мач”, така Топчо отговори на въпроса, дали се надява Пелето да се възстанови и да започне мача като титуляр.

„Лично аз съм спокоен. Мисля, че същото се отнася и за съотборниците ми. Все пак всички сме играли в такива важни мачове, доказали сме че имаме качества, важното е в събота да ги покажем. Не мисля, че с ирландците можем да се изненадаме с нещо. Мисля, че с нашата комбинативност и с подкрепата на публиката можем да ги победим”, сподели Топузаков.

„Всички се радваме, че стадионът ще бъде пълен. Сигурен съм, че феновете ще ни дадат допълнителни сили. А и футболът без публика е половин игра”, добави бившият играч на Левски.

„За бъдещето си ще говоря след мача в събота. Трябва да съм концентриран дотогава”, завърши националният бранител.