Станислав Ангелов е с много висока температура, но ще направи всичко възможно да помогне на отбора, заяви в Спортно Шоу Гонг Тити Папазов, който е в лагера на националите.

Старши треньорът на българския баскетболен отбор се надява европейската квалификация с Беларус да завърши с позитивен резултат за нас. „Дано да завършим мача като хората. Сега всичко в състава е нормално, всички са единни. Големите проблеми преди, когато Христо Стоичков бе начело на тима, бяха предизвикани от медиите. Журналистите бяха изключително критични”, заяви Папазов.

Тити е убеден, че националните играчи няма да подценят Беларус. „Сигурен съм, че опитът, който Стоилов е натрупал, му е помогнал да осъзнава отговорността. Мъри знае, че този мач ще бъде много по-тежък. Изказванията в румънската преса за уговорена среща само ще мотивират футболистите. Българинът е човек, който, като го засегнат, подскача. Мъри ще използва това”, категоричен е баскетболният специалист.

Папазов вярва, че мисията в националния на Стоилов ще има щастлив край. „Ако днес победим, в което съм сигурен, Мъри ще бъде нападнат жестоко, в добрия смисъл на думата, за да остане начело на националния. Но когато той каже нещо, го отстоява винаги. Мисля, че трудно може да отстъпи. Най-важното е човек да отстоява думите си”, каза Тити и завърши, като заяви: „Аз не разбирам от футбол”.