Македонският национал Дарко Тасевски бе част от националния тим на своята държава, който победи Дания с 3:0 в контрола. Срещата се игра 6-ти февруари в Скопие, а бившият футболист на Левски игра близо 30 минути за своя тим.

„Виждам, че в последно време България играе много добре. Откакто треньор е Любо Пенев, отборът върви много добре. Дания не е някаква велика сила, която България да не може да победи. Играх 30 минути срещу тях, но ние вкарахме още в самото начало. Това отвори играта и беше в наш плюс. На контра вкарахме още два гола. Това ще е много важно, ако България успее да вкара първия гол, ще има предимство. Наблягат на физиката, дълги топки в предни позиции и най-вече на статичните положения. От това трябва да се пазят българите в мача. Срещу нас нямаха голям успех с този стил“, коментира Тасевски пред Гонг.

„Пиша си и редовно се чувам с Гаджев. Знам, че българите са в много добро настроение след победата над Малта с 6:0. Гласят се за победа и добър резултат. Мисля, че България ще успее да вземе поне една точка. Убеден съм в това“, завърши македонският национал Дарко Тасевски, който наскоро би класически „червения динамит“.