Съдията от Украйна Олех Ориехов ще ръководи първата среща от квалификациите в група 8 по пътя към Мондиал'2010 между Черна гора и България.

Мачът е на 6-и септември и започва в 21:00 часа българско време. По-рано същия ден ще де играят срещите Грузия- Ирландия и Кипър- Италия, с което се поставя началото на квалификационната кампания.

Съдията Олех Ориехов е роден през 1967-а година в Киев и е международен рефер от 5 години. До момента той не е ръководил мач на български отбори, а последната му международна изява е срещата на 14-и август от турнира за купата на УЕФА между Войводина (Сърбия) и израелския Апоел (Тел Авив), завършил 0:0.

В същото време Футболният съюз на Черна гора обяви цените на билетите за мачовете с България на 6-и септември и с Република Ирландия на четири дни по-късно. И двете срещи ще се играят на стадион „Под горицом” в Подгорица, а билетите се продават в пакет.

Цените са между 10 и 30 евро, в зависимост от мястото и трибуната. Цените за секторите зад вратитите- наречени трибуна Север и трибуна Юг ще струват по 10 евро. За източната трибуна на стадиона цената е 20 евро.