Ръководството на Националния стадион „Васил Левски” отново се прояви в негативна светлина. Хората, които се грижат за поддръжката на съоръжението, най-вече в лицето на шефа на стадиона Антон Попов, за пореден път взимаха свои решения, вместо да следват инструкциите на националния селекционер.

Станимир Стоилов изрично позволи на фенове и журналисти да наблюдават заниманието на националния отбор, но при опитите си да влязат привържениците бяха възпирани от служители на стадиона, които така и нямаха логично обяснение защо не допускат желаещите да гледат тренировката.

Най-изненадващи бяха действията на хората от стадиона към олимпийския шампион Христо Марков, който също бе принуден да чака отвън.

Това не е първата подобна проява на Попов и неговите подчинени. Преди известно време съвсем същото се случи не с кого да е, а с мениджъра на Ливърпул Рафаел Бенитес през 2005 година. Испанецът разреши всички фенове, които искат да наблюдават английския отбор, да влизат безпрепятствено на Националния стадион, но също както днес – любителите на футбола стояха пред затворените врати.