Въпреки историческият първи мач, който предстои на домакините от Черна гора срещу България на старта на световните квалификации, нито един журналист или фен не бе на летището в Подгорица, за да посрещне българските национали.

За разлика от ситуацията в Сараево преди седмица и половина когато много българи както и пътници на летището направиха купища снимки и взеха редица автографи от българските футболисти, днес цареше пълно спокойствие.

Явно местните фенове са достатъчно горди с нивото на своите национали и не изпитват особено желание да мернат как изглежда отблизо например един играч на Манчестър Юнайтед.

Иначе след 50 минутния полет на „България Еър”, националите се настаниха в един от малкото луксозни хотели в черногорската столица, носещ името на столицата „Подгорица”.

За тази вечер е предвидено занимание на стадиона, където утре ще е квалификацията и където се очаква да няма празна седалка. Местните са изключително много амбицирани да запишат поне точка в своя исторически дебют в официални мачове под егидата на УЕФА.