Защитникът на България Страхил Попов заяви, че има психологически проблем в тима с оглед на негативните резултати в последните двубои. Той сподели, че след загубата от Финландия, „лъвовете“ може да постигнат успех срещу Ирландия.

Антон Узунов
100 снимки

„За съжаление, с оглед на слабите резултати от предишните срещи, има голямо напрежение в целия отбор. Вижда се, че сме припряни и в ситуации, които не трябва да бъркаме - бъркаме. Ние сме професионалисти и трябва да се абстрахираме. Сигурно и други неща ни пречат, но е очевидно има и психологически проблеми. Финландия не игра по-добре от нас и не ни надиграха, но си вкараха положенията. Допускаме леки грешки и ни наказват. Дано си взимаме поука от грешките, но изглежда, че не сме си взели поука“, заяви Попов.

„Способни сме да победим Ирландия. В съвременния футбол виждаме, че силите са изравнени и може да победим, но това си зависи от нас“, добави още той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.