Старши треньорът на националния отбор на България Станимир Стоилов заяви, че все още не е решил кого да повика на мястото на контузения Димитър Бербатов.

Наставникът на „трикольорите” ни сподели, че сред вариантите, които обмисля са Валери Домовчийски, Мартин Кушев или нападател от българското първенство.

„За съжаление Бербатов няма да играе в този двубой, сега говорих с д-р Михаил Илиев. Това е поредният тежък удар, който понасяме, след контузиите на Мартин Петров, Александър Тунчев, Валери Божинов и Чавдар Янков. Това все пак е гръбнакът на националния отбор. Каквото и да си говорим Бербатов е най-добрият ни футболист. За жалост се контузи в най-важния момент. Общо-взето в последния мач присъствието му се отрази положително на отбора в последния мач. Новата позиция, която му избрахме се отрази добре и на отбора, и на действията му на терена”, сподели Станимир Стоилов.

„Все още не съм решил кой да повикам и търся варианти, като с чужденците ще бъде по-сложно. Варианти са Домовчийски и Кушев или нападател от българското първенство. Естествено, за играещите в чужбина е по-трудно, защото трябва да има и съгласие на клуба”, уточни намеренията си селекционерът на България.