Селекционерът на националния тим Станимир Стоилов навършва днес 43 години. Той посреща рождения си ден в Кипър, където ще остане няколко дни.

Стоилов е по служба и ще наблюдава играчи от Левски, на които ще може да разчита за мача на националния отбор срещу Полша на 3 март, а и за следващите двубои на „трикольорите”.

„Пожелавам си преди всичко здраве и късмет” - заяви за Gong.bg рожденикът Стоилов - „И повече позивитизъм на хората в България. Как се чувствам на 43 години ли? Поотпочинал, може би, след ритъма на работа, който имах. Не е лесно да работиш нон-стоп и да не се уморяваш. Сега пък непрекъснато пътувам и гледам. Трябва да се взимат важни решения и извън конкретните двубои. Късмет си пожелавам и заради живота, но и заради работата ми. С много работа, но и с късмет можем да постигнем целите ни.”

Стоилов благодари на всички за хубавите им пожелания към него, а първи са му честитили рождения ден дъщеричката му и неговата съпруга.

Националният селекционер ще прекара деня в Ларнака, като преди обяд ще присъства на тренировка на Анортозис, където треньор е Славолюб Муслин.

Ние от Дарик радио и Gong.bg честитим рождения ден на най-успешния треньор в България от началото на века Станимир Стоилов и му желаем да е жив, здрав и много щастлив. И му пожелаваме да спечели като национален селекционер начело на България всичките официални срещи през 2010-а година и успешен рейд към Евро 2012...