„Много неприятен мач за нас, загубихме 2 много важни точки. Има още доста мачове, да се надяваме, че и другите отбори ще направят грешки, ние знаем какво направихме тази вечер. Има още мачове, да се надяваме, че ще успеем да вземе нещо, което не сме очаквали навън. Не можем да говорим за подценяваме, сбъркахме да вкараме гол. Има хора, които да оценяват представянето ми.

Мисля, че първото полувреме не използвахме Митко Бербатов достатъчно, което може би улесняваше албанците. Второто се опитахме да го използваме и него, и Светльо Тодоров, но мисля, че преувеличихме. Да не забравяме, че имахме положения, което е най-важното, но не успяхме да ги реализираме, което е лошото.

Да се надяваме, че оттук нататък ще успеем да си реализираме шансовете. Ситуацията в групата се усложнява и зависи само от нас, дали ще успеем да се измъкнем от тази ситуация.

Мога само да благодаря на феновете. През изминалите месеци за мен беше тежко. Бях се абстрахирал, защото имаше мач да изиграем и трябваше да победим. Винаги има вълнение, когато играеш с националния отбор, аз винаги съм го имал и ще го имам.”

Посочи бъдещето на "А" отбора тук!