Европейското ни се изплъзна, сега нека видим дали ни бива поне за Балканско? Три мача със съперници от нашия полуостров ще ни дадат отговор на този въпрос, разбира се частично.

Бербатов, Мартин и компания я докараха дотам. Европейско, ама по телевизията или на някоя от любимите компютърни игри.

Ще си дадат ли зор в оставащите три мача? Досадно ли е да играеш за България? Мнението на така наречените „лъвове” чакаме в последните мачове.

Провал в Тирана ще докаже, че не само Стоичков е крив. Неговите момчета също са замесени в играта. Асовете често се ползваха от разни привилегии.

Някои казват, че Бербатов спинкал сам в стая по време на лагерите в резиденция „Бояна”. Според други, двамата с Мартин, ползвали президентския апартамент. И да не е така, футболистите са длъжници. Най-класните явно са и най-големи. Както се казва, когато ядохте кюфтетата, не ревахте.

Да, противниците ни се качиха на главите. Буши искал Иванков да си шибне автогол. До там ли я докарахме? Мушни им тройка и да си гледат борбата за петото място.

Ако пък и Муту не ги е нахъсал, здраве му кажи. Свалете вирнатия и напудрен нос на този румънски нагляр. Покажете, че ви бива повече от него.

И сега ли няма да се стегнат или толкова си могат?! Шмръкнете Албания, Румъния и Словения, ако не знаете как, питайте Муту. Той е тесен специалист в шмъркането.

Ставаме ли за Балканско? Сряда, 17 октомври, стадион „Кемал Стафа” Тирана.