„Това беше най-добрият мач, който младежкият отбор е изиграл под мое ръководство”, сподели за Гонг селекционерът Александър Станков по-малко от 24 часа след загубата ни от Англия с 0:2.

„Мисля, че първите 45 минути срещу англичаните като стил на игра и създадени голови положения са по-добри от това, което показахме срещу Украйна при победата ни с 3:0 като гост в миналия квалификационен цикъл.”

„При победата над Португалия в началото на октомври също не създадохме толкова възможности за гол. Определено мога да се гордея с моя отбор”, добави Станков.

Специалистът все още не е решил, кой ще замести наказания поради натрупани картони Любомир Божинов. Все още не е ясно дали контузеният Андрей Стоев, ще може да излезе срещу ирландците.

„Тепърва с моя щаб ще решаваме с каква схема ще излезем срещу Ейре”, каза Александър Станков.

Българските младежи напуснаха базата си в хотел „Енкор Армада” в Милтън Кейнс и се отправиха към летище Хийтроу в Лондон, откъдето в 17:45 часа летят за столицата на Ейре Дъблин.

От там отборът ще бъде превозен с автобус на отстоящия на 120 километра град Атлон, където ще се подготвя до мача с детелините на 20 ноември. Българската делегация ще бъде настанена в четири звездния хотел „Атлон Спрингс” и ще се подготвя на стадиона в града, където ще се играе и мача.