Наставникът на младежкия национален отбор по футбол Александър Станков разкри, че от Българския футболен съюз все още не са му предложили нов договор.

„Моят контракт изтича на Нова година. Имах един неофициален разговор с президента на БФС Борислав Михайлов, в който той ме увери, че иска да продължа като наставник на младежите, но самият аз не знам къде ще продължи кариерата ми”, каза селекционерът.

Днес младежките национали се събират на лагер-сбор в комплекса „Царско село” преди важните евроквалификации с Англия (16 ноември) и Ейре (20 ноември). Наставникът е предвидил две тренировки за футболистите си, които ще се проведат днес и утре от 16.00 часа. В сряда отборът лети за Лондон.

„Мачът с Ейре няма да бъде по-лек от този с Англия. Ирландците разполагат с много талантливи футболисти, които играят в Англия”, сподели още Александър Станков.

Специалистът сподели още, че е имал намерение да привлече Иван Иванов. Междувременно стана ясно, че Станков няма да може да използва футболиста на Черно море - Александър Александров, който е с контузия на дясното коляно. Той ще бъде заменен от Величко Величков от Ботев Пд.

„Документите на Удоджи още не са готови. Не знам къде се къса нишката. Дори чужденците в Рилски спортист вече са с български паспорти, а не знам от коя държава са”, каза още наставникът.